Logo

Over Ons

Afgelopen jaren zijn de kosten flink gestegen voor onderhoud aan je auto. Het is niet even meer naar de garage om snel even iets te laten repareren want dan hou je je hart vast wat de kosten zullen zijn. Ik hoor dit steeds meer om mij heen en daarom lanceer ik AutoOnderdelensite.nl. Met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche van magazijn tot monteur weet ik precies hoe alles gaat. Met deze kennis heb ik een basis gelegd om je auto onderhoud goedkoper te gaan maken. In Nederland zijn er zoveel ‘afgekeurde’ auto’s waarvan de onderdelen nog prima en betaalbaar zijn.

AutoOnderdelensite.nl is een platform om aanbieders van 2e hands onderdelen hun producten aan te bieden. Jij kan direct zoeken op je eigen merk auto en dan zie je wat er allemaal beschikbaar is en waar. Iets gevonden dan kan je direct contact opnemen met de aanbieder. Gewoon lekker simpel en ook 100% gratis. En tenslotte door 2e handse onderdelen te gebruiken draag je ook weer bij aan het klimaat. Dus het mes snijdt aan 2 kanten.

We hebben de basis gelegd met deze website maar dit betekent niet dat we stoppen met ontwikkelen. We blijven de website verbeteren om uit te groeien tot een van de grootste aanbieders van 2e handse auto-onderdelen. Mocht jij suggesties hebben, mail deze dan gerust want samen maken we alles beter.